Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg

Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg ! Малко помощ за улеснение!

Поради голямата информация, с която разполага онлайн магазина www.studio79.bg, ние Ви даваме някои напътствия за пазаруване в него. Освен платове, той предлага и услуги, и разяснения от наша страна са необходими, за да сме по – полезни за Вас – нашите клиенти!

Днес онлайн пазаруването е станало неизменна част от ежедневието. Главното удобство е, че може да разглеждате, колкото време искате и по което време искате, без да се налага да се разхождате до самия магазин. Освен това получавате поръчаната стока, без да излизате от дома си – чрез куриер.

Нашият онлайн магазин www.studio79.bg има съвременен дизайн, добре подредени категории, функционалност и е лесен за сърфиране. Тук ще намерите всякакви интериорни платове за пердета, завеси и дамаски, идеи и декорации за Вашето пространство.

Как да пазарувате от онлайн магазин www.studio79.bg !

Първа стъпка!

Избирате си категориите от падащите менюта. Те са разделени на платове за:
• пердета
• завеси
• дамаски

Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg

 

Втора стъпка!

Избирате категория и разглеждате десените. Когато отваряте линк на даден артикул, в долния край излиза цялата информация за плата – предназначение, ширина, поддръжка, доставка. От дясната страна на екрана има меню с избор на цветовете на десена. Отбележете желаният цвят и той ще се зареди на екрана.

Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg

 

Трета стъпка!

Трябва да изберете желаното количество. Или това е ще е Вашия метраж, при дадена ширина на плата. Ширините на платовете са зададени от производителя и те не могат да се променят. Ако се затруднявате за изчисляване на нужното Ви количество, може да ни се обадите за съдействие.

Важно пояснение!!!

Когато са Ви необходими, например 2,50 м – запишете в “Количество” 2 и в “Пояснения”, когато попълвате данни за доставка, запишете точно необходимия метраж.

Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg

 

Четвърта стъпка!

След изборът на цвят и метраж от избрания плат, натискате бутон “Купи” и отивате в количката, в която завършвате поръчката. Тя може да се направи с или без регистрация, избора е Ваш. Попълнете нужната информация за доставката и системата ще изчисли нейната стойност.

След направената поръчка, сътрудник от www.studio79.bg задължително ще се свърже с Вас, за потвърждение на поръчката и ще се уточни точния срок за доставка. Понякога има промяна, от първоначално дадената информация, поради изчерпано количество, недостатъчна наличност, нужда от доставка и др.

Има ли недостатъци това пазаруване?

Най – големият проблем е, че платовете не могат да се тестват, пипнат/усетят или да се види предварително цвета. Може да има разминаване в тоновете на десена и това до голяма степен зависи от монитора на компютъра Ви или от неговите настройки. Ако не сте убедени в желания цвят, oбадете ни се за разяснения. Ще съдействаме максимално! Но, ако пак не сте убедени, купете първоначално малко количество от желания десен, например 1м. Ако той отговаря на нуждите Ви, тогава закупете количество. Така се избягва и неудобството на търговеца, тъй като един път отрязан метраж от топа, става по-трудно продаваем за в бъдеще.

 

За да улесним по – лесното намиране на желания плат, използвайте таговете, които се намират от лявата страна на екрана. Това са ключовите думи, които ще подберат и заредят Вашия избор. Има отделни тагове за нашите колекции, които са цялостни готови интериорни решения. Може да избирате измежду десените им и да съчетавате, за да създадете цялостност в интериора.

Как да пазарувате от онлайн магазина www.studio79.bg

 

Услугите, които предлага www.studio79.bg и как да се възползвате от тях?

Освен избор на платове за пердета, завеси и дамаски, ние предлагаме и ушиването на избрания текстил, според нуждите му. Всякакъв вид пердета, дунапренени калъфи, декоративни възглавници и покривки може да ушием за Вас! Тази услуга е платена и се начислява допълнително. За да получите оферта за шев, свържете се с нас на тел./вайбър 0896 664749 или ни пишете във формата за “Контакти” .

 

Ние сме на разположение за всяко Ваше запитване и притеснение. Онлайн магазинът за платове за завеси, пердета и дамаски www.studio79.bg се обновява постоянно. Така сте в течение с всички нови платове на пазара.

Ако статията е била полезна, може да прочетете и “Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година” !

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм