„Дафовска” ЕООД е търговска фирма, чиято дейност е ориентирана изцяло в областта на интериорния текстил. Предлага на пазара цялостни текстилни решения и широка гама от текстилни продукти с високо качество и добри цени. Търговската марка на фирмата е Studio ’79.

Studio ’79 предлага платове за пердета, завеси и дамаски – различни по състав, структура и предназначение, материи. Освен доставка на платове, предлага и ушиване на текстила. Цените на изработените изделия са индивидуални и според вида и сложността на изработка. Всичко се изработва, според нуждите на интериора.

Клиентите на Studio ’79 са както собственици на частни домове, така и много за обществени пространства – офиси, заведения, хотели, театри и др.

За нас

Онлайн магазинът Studio’79 е ориентиран изцяло в продажбата на интериорен текстил и неговото ушиване, с голяма гама платове за пердета, завеси, дамаски, шалтета, покривки и декорации – готови покривки, декоративни възглавници и корнизи.

В мострената ни зала в гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40 , може да видите на живо всички предлагани платове и да поръчате ушиване на текстила.

С какво се занимаваме

Търговия с интериорен текстил – пердета, завеси, дамаски от реномирани марки; корнизи – Българско производство.

Изработваме текстилни изделия по поръчка на клиента за домове, заведения и хотели – ушиване на всякакъв вид пердета и завеси, шалтета, римски щори, покривки за маса, декоративни и дунапренени възглавници. Тапициране и претапициране на мека мебел и столове, както и всякакви калъфи за тях.

За нашите продукти

Разполагаме с голямо разнообразие на платове с различни материи, десени и цветове – пердета и завеси, дамаски, шалтета, декоративни възглавици.

Предлагаме платове, както за вътрешния интериор, така и за външния. Платовете са с различни характеристики – водоустойчиви и слънцеустойчиви, негорими, затъмняващи.