5 грешки, които се правят при избора на текстил

5 грешки, които се правят при избора на текстил за пердета!

Може и да са повече, но ние сме избрали най – срещаните. Ако ги вземете под внимание, избора на пердета ще е много по – лесен!

5 грешки, които се правят при избора на текстил са:

1. Еднакви пердета във всички стаи

Не го правете! Най – малкото, защото всяка стая е с различна функция и предназначение. Ако във всекидневната сложите пердета с геометрични фигури в червено, едва ли същите тези цветя ще стоят добре в спалнята, дори изборът Ви да е на едноцветните десени.

Нашият съвет: Изберете във всяка стая различна цветова гама.

5 грешки, които се правят при избора на текстил

5 грешки, които се правят при избора на текстил - Studio '79

2. Избор на един цвят в стаята

Изборът на един цвят в стаята и напасването му върху платовете за дамаската, пердета, килима и др., води до леко влудяване. Дори да успеете да намерите цвета, шанса да се получи много монотонно е голям.

Нашият съвет: Използвайте монохромна цветова схема. Изборът на различни вариации на един оттенък ще разнообрази избрания цвят и така той няма да “тежи”. Друг начин е да използвате платове с шарки и различни структури.

5 грешки, които се правят при избора на текстил - Студио '79
снимка: agilshome.com

 

monohromna-gama-platove
снимка: agilshome.com

3. Пердетата или боята – кое да е първо?

Боядисвате стените, смес от няколко цвята и получавате уникалния цвят! Идва ред на пердетата и се оказва, че намирането на точния нюанс става мисия невъзможна. Или намирате нужният плат за пердета, но не на Вашата цена. И се отчайвате!

Нашият съвет: Преди да боядисате стените, имайте идея какви пердета ще сложите. Потърсете едновременно с цвета на стените и точните пердета и тогава боядисайте в желаните цветове.

napasvane-tsvetove-platove
снимка: agilshome.com

4. Покупката на пердетата

Покупката на пердетата може да стане на живо и с онлайн пазаруване. Ние успешно продаваме платове за пердета и дамаски онлайнwww.studio79.bg. Знайте, че когато трябва да декорирате с точно определен нюанс на цвета, шанса да го намерите онлайн е малко рисково. Всеки монитор показва цвета на плата, според настройките му.

Нашият съвет: Проведете консултация, преди покупката на плата. Това ще Ви спести много нерви и излишни средства. Да поискате мостри от харесания плат също е вариант за избягване на бъдещи грешки.

Когато посещавате магазин на място, винаги носете мостра за сравняване.

5. Пердета за цял живот

Поставяте пердетата, обновявате дивана, декорирате дома си с последни щрихи и вярвате, че така ще е цял живот. Слагайки пердетата сега, знайте, че те най – вероятно ще са за определен период от време. Защото вкусовете се променят. Напълно нормално е любимото розово след 5 години да Ви дразни.

Нашият съвет: Комплект пердета за зимния и летен период е един от начините, те да не Ви омръзнат бързо.

zimen-interior-perdeta-1

5 грешки, които се правят при избора на текстил - Studio '79

leten-interior

leten-interior-perdeta

 

5 грешки, които вече вече няма да допускате, защото знаете за тях! Нека изборът Ви на текстил е лесен, а ако искате наистина да е така, заповядайте при нас!

Ако статията Ви е харесала, може да прочетете и “Как да определим вида пердета в стаята” !

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

 

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

 

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм