Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година

novite-kolekcii-platove-za-perdeta-zavesi-damaski-2020

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година!

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година са вече при нас. Тенденциите в интериора и през тази година следват линията на отворените пространства. Те се оказват и много практични при площи около 50-60 м2. Това обуславя и правилният и прецизен избор на платовете, за да са в синхрон в общите пространства. Съчетаването на щампи, цветове и материи е в основата на добрия текстилен дизайн!

Изборът на платовете за завеси, дамаски и декорации в един дом се определят от стила на обзавеждане. А той от вкуса на неговите обитатели. Винаги се придържайте към стилът си на обзавеждане и няма как да сбъркате при съчетаването на мебели, настилки, боя, платове, декорации.

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година:

Искате непринуден, цветен и жизнен дом. Дом, който е център на веселие, смях и зареждане – тогава за Вас е нашата

Колекция “Ботаническа градина” – платове за завеси, шалтета и декорации!

Платове, покрити с флорални щампи – рози, магнолии, макове заемат централно място в тази същинска английска колекция, вдъхновена от спиращата дъха красота на Kew Gardens – Английската ботаническа градина. Това е една от най – добрите туристически атракции в Лондон и е обект на световно наследство. Представени на естествен памук, в красиви и ефирни цветове, тези платове осигуряват свежест, непринуденост и много топлота в помещението. А настроението е гарантирано!

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година - Studio '79

Цялата колекция  може да разгледате и онлайн – Ботаническа градина

Всички наши флорални десени може да видите в Раздел Завеси – Цветя  !

 

Почитателите на чистите линии и стилни и ненатрапчиви платове, предлагаме следващата

Колекция “Синтез” – платове за завеси, пердета и дамаски

Ако обитавате градската среда, логично е вечер да търсите уединение и спокойствие. Платове с лъскави елементи в геометрични десени се вписват идеално в отворените пространства на градското жилище. Създават един съвременен и модерен интериор, в който може да избягате от шума през деня. Геометричните десени са подходящи и за създаване и на индустриални интериори. Тази колекция се състои от жакардови материи за завеси, велурени – за дамаски и ефирни платове за пердета

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година - Studio '79

Част от колекция “Синтез” е на разположение и в онлайн магазина ни – Синтез , а всички останали може да видите на живо в мострената ни зала!

 

Колекция “Авангард” се състои платове за завеси, дамаски и декорации!

По името и може да се досетите, че тя е една екстравагантна колекция. Модната тенденция на животинския принт пробиват път. От модният подиум, сега в интериора, с дизайн, включващ кожи на тигър, зебра и леопард, които се придвижват от гардероба към жилищните помещения. Животински принтове сме предлагали и досега. Но тази колекция се състои от елегантни лъскави жакарди, ефирни бродирани материи за пердета и бродерии, върху платове за завеси и декорации.
Платовете са вдъхновени от Safari chic, се отличават с неутрална цветова палитра от земни тонове, съчетани с дизайнерски дизайни на животинския печат. Цялата колекция е вдъхновена от Серенгети парк – Национален парк в Танзания, Африка.

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година - Studio '79

 

В нашият онлайн магазин www.studio79.bg, ще бъдат представени част от новите предлагани платове. Всички останали колекции платове за пердета, завеси и дамаски ще може да видите на живо в мострената ни зала в гр. Варна.

Новите колекции платове за завеси, пердета и дамаски 2020 година – вярваме, че тя ще Ви бъдем полезни, когато създавате или ремонтирате своя дом!

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм