Поръчка

За да поръчате от нашия онлайн магазин, трябва първо да изберете желаният цвят и количество на артикула, след което да натиснете бутона „Добави в кошницата“. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона „Поръчай“. След като го направите, трябва да натиснетe последователните бутона „Следващ“, където трябва да оставите имена и адрес за  доставка и да изберете начина на плащане, който е „Наложен платеж“, с фиксирана цена на доставка.Накрая да натиснете бутона „Потвърждавам поръчката“.На посоченият от Вас е-майл ще получите информация за Вашата поръчка.

Доставка и срокове на поръчките 

 Всеки клиент, направил поръчка, чрез ел. магазин, ще му бъде прозвънено до 24 часа от служител на фирмата, за потвърждение на направената покупка.Тогава ще получи информация за срока на неговата доставка.

За поръчка на платове: при наличие на платовете на склад, доставката е до 3 дни.

Ако продуктът не е на склад, срокът е между 15-30 дни.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия, и в зависимост от графика на обслужване на населеното място, съгласно разчета на спедитора.

За поръчка на корнизи: срокът за доставка е 7 – 10 дни.

Стойност на доставката

За платовете

Цената на доставка за платове до 20м е 5,00 лв. – за населени места с офиси на Еконт.

За населени места, без офиси на спедиторската фирма и поръчка на плат до 20м, доставката е 8,00 лв.

За поръчка на платове над 20м, цена на доставката е по Тарифа на спедиторската фирма, като тя може да се изчисли в момента на поръчката.

За корнизите – цената е според теглото и броя на корнизите, като в момента на поръчката, може да се изчисли, каква ще е стойността на доставката.

Цената на доставката ще се уточнява при потвърждение на поръчката!

 Цени и плащания

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.

Плащането на поръчката, при доставка на заявените продукти.