Поръчка

За да поръчате от нашия онлайн магазин, трябва първо да изберете желаният цвят и количество на артикула, след което да натиснете бутона “Добави в кошницата”. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчай”. След като го направите, трябва да натиснетe последователните бутона “Следващ”, където трябва да оставите имена и адрес за  доставка и да изберете начина на плащане, който е “Наложен платеж”, с фиксирана цена на доставка. Накрая да натиснете бутона “Потвърждавам поръчката”. На посоченият от Вас  е-майл ще получите информация за Вашата поръчка.

Доставка и срокове на поръчките 

 Всеки клиент, направил поръчка, чрез ел. магазин, ще му бъде прозвънено до 24 часа от служител на фирмата, за потвърждение на направената покупка. Тогава ще получи информация за срока на неговата доставка.

За поръчка на платове: при наличие на платовете на склад – доставка до 3 дни.

Ако продуктът не е на склад, срокът е между 15-30 дни, като той е упоменат на самия продукт.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия, и в зависимост от графика на обслужване на населеното място, съгласно разчета на спедитора.

За поръчка на корнизи: срокът за доставка е 10 – 15 дни.

Стойност на доставката

Цената е според теглото и обема на желаните продукти, като в момента на поръчката се изчислява каква ще е стойността на доставката. Куриерската услуга се извършва с Еконт или Спиди освен, ако не е договорено нещо друго, при потвърждаване на поръчката.

При поръчка на стойност над 150,00 лв., доставката е безплатна до офис на куриера.

ВАЖНО! Безплатната доставка не се комбинира с други отстъпки!

 

 Цени и плащания

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС. Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни, според тарифните планове на Спиди и Еконт. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.

Плащането на поръчката, при доставка на заявените продукти!

Случаи, в когато може да се изиска предварително капариране на поръчката:

  • заявяване на големи количества от избран продукт
  • удължена/голяма доставка на избрания продукт
  • възползва се от услугата “Ушиване на текстила” ,

като всяко нещо ще се уточнява предварително по телефона. Плащането се извършва по банков път.

 

 

Актуализация: 30.10.2023 г.