9 реализирани проекта за интериорен текстил

9 реализирани проекта-детска стая-ментови завеси

9 реализирани проекта за интериорен текстил, от които можете да черпите идеи. Проектите са реализирани изцяло от Studio ’79. Всеки един интериор е декориран с внимание и съобразен с желанията и вкусовете на клиента. Защото знаем, че домът е мястото, където всеки трябва да се чувства най – добре!

Когато клиент избира да декорира дома си с платовете на Studio ’79, той получава:

  • нашето компетентно мнение по отношение на дизайна
  • съвети при избора на цветове и платове
  • сигурни доставки на продуктите
  • професионално ушиване на текстила
  • снемане на размерите от обекта
  • монтаж и поставяне на готовите продукти

Всеки един клиент е получил нашата помощ при избора на платове и корнизи/релси за своя интериор.

Мострена зала на Студио 79 в гр. Варна

Мострената ни  зала се намира в гр. Варна, ул.” Георги Бенковски” 40, тел. 0896 664 749

Виж в Гугъл карти – https://goo.gl/maps/zKdubazDu6L9ycdXA

Всеки интериор е заснет преди да се декорира, за да покажем въздействието на пердетата и текстила върху интериора и каква роля играят върху стаята. Както каза една наша клиента – „Вече имам истински дом със завесите!”

9 реализирани проекта за интериорен текстил:

1. Детска стая с ментови завеси

Детска стая с ментови завеси – изборът на завеси в цвят мента не беше случаен. Искахме да подчертаем тапета на стената – карта на света, без да го засенчваме. Въпреки пъстроцветната стена, клиентката държеше завесите да са изпъкващи. Използвахме пастелните тонове от стените и ги принесохме върху прозореца. Чудесният ментов цвят се подчертава от мекото воалено перде. Закачили сме пердетата на двойна алуминиева релса, монтирана на тавана, в специално направена ниша.

 

9-realizirani-proekta-detska-staya-studio79

Използвани продукти и десени:

ПО ПОРЪЧКА
25.00 лв.69.00 лв.

2. Спалня с балдахин

Спалня с балдахин – една от най – красивите спални, които сме създавали. Не само, защото е от висококачествени и красиви платове. А защото тук дизайна е изцяло сътворен. Релса и завеси за прозореца; шалте и декоративни възглавници за леглото; изцяло изграден балдахин над леглото – всичко съчетано и подбрано от една колекция в тюркоазената гама.

 9-realizirani-proekta-spalnya-s-baldahini-studio79

9-realizirani-proekta-spalnya-s-baldahini1-studio79

3. Едноцветната спалня

Едноцветната спалня – в спокойни меки тонове, за да си почиват сетивата. Цветът на блекаут завесата е неутрален, допълващ се от елегантността на воаленото перде.

9-realizirani-proekta-ednotsvetna-spalnya

9-realizirani-proekta-ednotsvetna-spalnya2-studio79

Кабинет в къщата на морето – една стая за уединение и работа с прекрасна гледка към морето. Тук са използвани висок клас жакардови платове и перде с бродиран завършващ край. Всичко монтирано върху двойна алуминиева релса, поставена на тавана

9-realizirani-proekti-kabinet-studio79

9-realizirani-proekti-kabinet1-studio79

Спалня в нежно розово – стените на тази спалня бяха боядисани в сиво, а тапета на стената не се харесваше на клиентката ни. Но тъй като нямаше как да се махне, трябваше да го приобщим някак си, за да не дразни собственичката. Със завесите в цвят пепел от рози, всеки един дефект се превърна в ефект в стаята. Този цвят чудесно се съчетава със сивото от стените и подчерта цветовете на тапета. Блекаут материята ще даде уединение и затъмнение в стаята, за пълноценна почивка. Мекотата, която носи лекото муселиново перде допълва изцяло целия дизайн на стаята.

9-realizirani-proekti-spalnya

9-realizirani-proekti-spalnya-studio79

Използвани десени:

ПО ПОРЪЧКА
25.00 лв.69.00 лв.
Доставка 14 дни
С ДОСТАВКА

Веселата всекидневна – в този проект може да се види ефекта на уголемяването! Когато прозорецът е малък за стаята, увеличете го визуално с пердетата, както е в случая. Корнизът е открай до край на стената и завесата покрива цялата стена. Така визуално се увеличава прозореца! А веселият, заигрив дизайн на завесата – ушита от два десена, със свързващо бие , прави стаята непринудена и подходяща за почти всякакъв стил обзавеждане.

9-realizirani-proekta-vesela-vsekidnevna

9-realizirani-proekta-vesela-vsekidnevna-studio79

Използвани десени:

22.00 лв.
С ДОСТАВКА
29.00 лв.

Хол с римски щори – има клиенти, които харесват щори, вместо пердета. Нямаме нищо против този вариант на декорация за прозорците, но само, ако щорите са римски. Този тип щори са много елегантни и стоят добре на всеки стил обзавеждане. Заложено е на платове с цветни щамповани шарки, които създават страхотна атмосфера и настроение

9-realizirani-proekta-hol-s-rimski-shtori

9-realizirani-proekta-hol-s-rimski-shtori-studio79

Използвани десени:

С ДОСТАВКА
79.00 лв.
С ДОСТАВКА

Мъжката спалня – условно сме я нарекли така /не, че не могат да спят и дами в нея/. Усетът на нашия клиент към дизайна беше засилен, затова и ефекта е толкова добър. Предизвикателството тук дойде от тънката материя. Платът е с преливащ ефект и трябваше майсторство при шиенето, за да се получи това преливане, въпреки различните височини. Тюркоазеният цвят чудесно пасва на “мъжката” обстановка – баща и дете момченце.

9-realizirani-proekta-mazhka-spalnya

9-realizirani-proekta-mazhka-spalnya-studio79

Използвани десени:

ПО ПОРЪЧКА
25.00 лв.69.00 лв.

Нежна всекидневна – една всекидневна на младо семейство, за които нежността и уюта бяха желание за първия им дом. Нежните ментови и пепеляво розови цветове допълват цялото усещане.

9-realizirani-proekta-nezhna-vsekidnevna

9-realizirani-proekta-nezhna-vsekidnevna-studio79

 

9 реализирани проекта за интериорен текстил и още много изработени от нас, в годините. Ако искате обновен дом и Вие, заповядайте при нас в мострената зала на Studio ’79 – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

Телефон: 0896 664749

Ако статията Ви е била полезна, може да прочетете и “Как да вземем размери за пердета” и  “Как да определим вида пердета в стаята” !

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм