STUDIO ’79 НА 10 ГОДИНИ

Studio ’79 на 10 години!

Години, изпълнени с желание да създаваме и декорираме Вашите домове. www.studio79.bg е естествено продължение на нашата дейност за клиенти, извън гр. Варна.

Studio’79 е ориентиран изцяло в продажбата на интериорен текстил и неговото ушиване. Наложихме се, като марка, предлагаща на пазара голямо разнообразие на уникални десени и материи. С голяма ни гама от платове за пердета, завеси и дамаски, ще успеете да намерите точния плат за Вашите нужди. Платовете ни са, както за вътрешния интериор, така и за външния и с различни характеристики – водоустойчиви и слънцеустойчиви, негорими, затъмняващи и винаги актуални за сезона.

Studio ’79 на 10 години! И по повод нашият десетгодишен юбилей, правим отстъпка -10% на всички наши платове – налични и с доставка! Тази промоция ще бъде в периода 29.01 – 29.02.2024 г.  /включително/.

Мострената зала на Studio’79 е мястото, където може да видите всички предлагани интериорни платове на живо и да се възползвате от намалението. Намира се в гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ 40 /до Ботевата градинка/.

Работното време на мострената зала е:

Понеделник – петък – 10:00 – 13:30 и 15:00 – 18:30 ч

Събота – 10:00 – 16:00 ч

Неделя – почивен ден

Това намаление важи и за поръчки на платове, направени през нашия онлайн магазин – www.studio79.bg.

 

Studio ’79 на 10 години!

За десет години успяхме да се наложим на българският пазар, като марка, която изпълнява ангажиментите си към клиентите коректно и в срок, като наблягаме на качеството на изпълнението при всяка поръчка.

За десет години преобразихме и декорирахме стотици хиляди домове. Клиентите, които ни се довериха са както от България, така и от Европа. Благодарение на куриерските фирми, излязохме извън пределите на страната ни и то по най – успешен начин.

 

В желанието винаги да сме Ви полезни, ще направим малка статистика на най – продаваните ни платове за пердета, завеси и дамаски:

Пердета

Без никакви колебания ще кажем, че най – продавани са изчистените от детайли и орнаменти платове. Фини, леко „тежащи“ и без да дразнят погледа. Отдавна вече, тънките материи не са отправна точка в интериора. Тяхната роля е „невидима“ – тънките пердета стават изцяло част от интериора, сливащи се с цвета на стените и допълващи до най – малка точност плътните завеси. Ще попитате – нужни ли са? О, да, със сигурност! Особено, ако искате да постигнете уют в интериора.

studio-79-na-10-godini_perdeta

Завесите

Безспорно материите, които довършват декорацията в интериора са завесите. Те са задължителни, ако искате уединение, дори и в случаите, когато има поставени щори на прозорците. Завесите са чудесна отправна точка за декориране на интериора или за акцент.

Нашите топ три предложения при завесите:

Първо място –  Едноцветни десени в изчистени цветове и с различни структури, като най – предпочитана е гладката повърхност.  Различните структури на платовете и „играта“ с нюансите на любимия цвят, правят интериора хармоничен.

studio-79-na-10-godini_ednotsvetni-zavesi

Второ място – това са цветните мотиви. Цветята са най – продаваните от тях. Не случайно най – голямо е тяхното разнообразие

studio-79-na-10-godini_zavesi-na-tsvetya

Трето място – блекаут материите. Материите, които затъмняват максимално и защитават от светлина интериора. Повечето блекаут са едноцветни, с гладка или релефна структура.

studio-79-na-10-godini_blackout

Дамаските

И при дамаските нещата се повтарят. Изчистени десени са най – предпочитания избор за тапицерия на меката мебел и столовете в дома. При изборът на дамаски голяма роля играят характеристиките на плата, като най – предпочитани са водоотблъскващите. Избират се основно дамаски в неутрални цветове – бежово, сиво, графитено.

studio-79-na-10-godini_damaski

 

Вярваме! И ще продължаваме и за напред да творим и декорираме още домове, които отговарят на Вашите потребности. За да може с удоволствие да се прибирате в тях след дългите работни дни. Защото домът е отражение на душевността на човека!

За всички новости, които се случват при нас, може да четете в нашия БЛОГ, както и да следите нашите страници в FB и  Instagram.

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм

You Tube