Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт!

След летните почивки, собствениците правят основни ремонти на дома си или просто го освежават.
С освежаването е лесно! Пребоядисване на стените, смяната на завесите и декоративните елементи и дома се променя изцяло. Трудностите са при основните ремонти. И ние, като част от този процес, искаме да дадем съвет в посока – разпределение на бюджет.

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт - Studio '79

Какво да направим, за да не страда най – съществената и видима част – текстила?

Ние съветваме да разпределите бюджета си от самото начало. В процесите на ремонтирането, много често излизат непредвидени изненади/разходи, които удължават планираното време. И когато идва последният етап – декорирането на дома, собствениците са на предела на силите си и с крайно намален бюджет. В най – приятната част – декорирането и подредбата на дома, нямат нито енергия, нито бюджет, за да го направят така, както са го замисляли. А именно пердетата и завесите, декоративните възглавници, картини и всякакви декорации ще направят дома Ви приказен и уютен.

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт?

Според нас, между 8 – 12 % от общата предвидена сума, трябва да отиде за новия текстил. Като най – оптималния вариант е 10 %. Естествено, че този процент може да бъде и по – висок, но не е добре да “пада”. При интериорният текстил важи с пълна сила правилото – “качеството определя цената”. А никой не иска да прави компромис с качеството! Опитът ни показва, че когато клиентът хареса даден плат е склонен да плати малко по – висока цена, за сметка на друг разход. Но, за да не се налага да правите компромиси и да сте доволни от Вашия избор, предвидете този разход още в самото начало на ремонта. Знаем, че при избирането на текстила, освен дизайна му, от значение е и цената. Когато границите са определени, лошите изненадите ще се минимизират.

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт - Studio '79

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт – разполагаме с платове в различен ценови диапазон

Платове за завеси

Плат с десен слънчогледи

36.00 лв.
С ДОСТАВКА
С ДОСТАВКА
89.00 лв.

За да видите повече от предлаганите платове за пердета, завеси и дамаски, посетете www.studio79.bg !

Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт!

За да получите компетентни съвети при търсенето на пердета, заповядайте при нас! Ние консултираме нашите клиенти и им помагаме в избора им. Ще Ви предложим голям разнообразие на платове за пердета, завеси и дамаски на едни от най – добрите европейски производители. Качественото изпълнение при ушиването гарантира перфектната визия на пердетата Ви!

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм