Цветята в интериорният текстил – завеси и дамаски

Цветята в интериорният текстил – завеси и дамаски

Цветята в интериорният текстил – завеси и дамаски е най – лесният начин да оживиш един интериор, дори да нямате пари за други декорации. Те са уникален, съвременен начин за създаване на великолепен дом. Те не принадлежат само на един стил и чудесно се вписват във всеки интериор.

Флоралните мотиви винаги са били актуални, заради:

  • асоциацията с различните сезони
  • романтичната нотка, която събуждат
  • свежестта, която внасят – цветята са елемент, който присъства в почти всеки дом.

Със своя свеж вид и наситени цветове, платовете с цветя са неделима част от интериорния текстил на много съвременни домове. По своята природа цветята имат способността да озаряват пространството около себе си, посредством завесите и дамаските в дома. Те чудесно се съчетават с различни шарки – геометрични, дребни и едри орнаменти.

Въпреки, че не принадлежат на определен стил обзавеждане, сами по себе си, могат да определят стила в интериора. Ето как платове за пердета, могат да определят стила в помещението:

Платове с цветя, подходящи за ретро стил обзавеждане – Колекция “Ретро”

Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79

Десенът “Цветя спокойствие” е плат за завеси, дамаски и декорации в спокойна, неутрална гама!

Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79

 

Ако обичате смелите комбинации и дръзките цветове, определено съвременните, модерни десените от Колекция “Разцвет”  ще Ви впечатлят! Комбинация от различни по състав материи и приложения, тази колекция стана любима на нашите клиенти!

Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79 Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79

 

Ако харесвате цветята в интериорния текстил, но искате те да присъстват по дискретно в дома Ви, може да декорирате с тях. Възглавници по дивана, фотьойл с флорална дамаска за акцент или римска щора са чудесен начин цветята да присъстват, без да се натрапват в интериора. В този случай може да използвате по – дребни цветя, както е десена на снимката

Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79

 

Цветята – по дамаските на меката мебел, пердетата, покривките за маса, съдове или тапетите на стените, отделни цветове или цели композиции, те намират успешно приложение в интериора. Всички цветя са прелестни, но използването им като декоративен елемент в помещението е добре да става с мярка, за да не се получи пренасищане.

Цветята в интериорният текстил - завеси и дамаски - Studio '79

Когато се комбинират флорални шарки със съвременни мебели, резултатът винаги е свеж, закачлив и стилен. Повторете някои от цветовете на флоралния мотив при други елементи от обзавеждането, за да постигнете усещане за цялостност.

В онлайн магазина www.studio79.bg, в разделите за завеси и дамаски ще откриете сектор платове с цветя:

 

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм