Леснопочистващи платове за дамаски и декорации

Лесно почистващ плат за дамаски, шалтета и завеси с десен ромбове

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации – приложение !

Всяка жена, независимо дали е домакиня или работеща иска почистването на дома да не и отнема целия ден. А когато в семейството присъстват деца или домашен любимец, чистотата сякаш е мисия невъзможна. Избираме си мебели с тъмни дамаски, за да не се виждат толкова много петната. Или такива с калъфи, които да може да перем лесно. С новите дамаски, които предлагаме, това вече ще са малките Ви проблеми в дома.

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации са нова серия платове, които с революционната си формула Stain Free предпазват тъканите надеждно от петна и позволяват да се наслаждавате на дивана си, фотьойла и на всички тапицирани мебели. Благодарение на специалната обработка на повърхността, петната могат да бъдат отстранени много лесно, независимо дали става въпрос за петна от кал или такива от кафе, вино, кетчуп, химикалка и др.

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации - STUDIO '79

Четири предимства на леснопочистващите платовете:

  1. Лесно почистване – всички петна се почистват само с вода и мека /микрофибърна/ кърпа. Отстранете всички мръсотии и остатъци от петната по повърхността. Сипете вода върху петното и с помощта на мека кърпа, третирайте петното. Ако петната се окажат по – упорити, натъркайте ги с домакински сапун и вода.
  2. Лесно почистващите платове се тестват постоянно – те отговарят на стандарта Oekotex – дамаските са екологично съобразни. Този стандарт е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полу-продукти и производни във всички нива на производство и преработка. Целта на системата е да гарантира, че продуктите не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азо багрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.
  3. Разнообразието на десени, позволява лесното съчетание. Платовете са със съвременни цветове и различни структури. Освен красиви, платовете са и много издръжливи, което ги прави подходящи, както за домашни условия, така и за обществени нужди – заведения, офиси, болници и др. Независимо колко се третират, тъканите не избледняват и запазват своя цвят. Друго качество на платовете е, че са универсални – освен за дамаски, платовете стават и за шалтета, калъфи за дивани и столове, декоративни възглавници и др.

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации - STUDIO '79  Леснопочистващи платове за дамаски и декорации - STUDIO '79   Леснопочистващи платове за дамаски и декорации - STUDIO '79

4.Леснопочистващи платове за дамаски и декорации са много подходящи за домакинства с малки деца и домашни любимци. Вече няма да се сърдите на детето си, като разлее сока върху дивана или на кучето, че се е качило с мръсните лапи, веднага от разходката.

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации - STUDIO '79

Как става почистването?

Отстранете всички остатъци от петната и ги подсушете със салфетка. Нанесете малко вода и с мека кърпа, третирайте петното. Ако петната се окажат упорити, натъркайте ги с домакински сапун и с кръгови движения, отстранете мръсотията. Процесът се повтаря, докато петното се отстрани. Когато използвате сапун, правете го пестеливо и завършете процеса с вода, за да могат да се отстранят всички остатъци от сапуна и да не остане по тъканта. Оставете повърхността да изсъхне естествено. Не нагрявайте или сушете мястото с ютия.

Леснопочистващи платове за дамаски и декорации може да разгледате в онлайн магазина ни – www.studio79.bg

 

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

 

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм

 

Ако желаете да разгледате платовете на живо и да получите консултация – ПОСЕТЕТЕ НИ!

Работно време мострена зала:

Понеделник – Петък от 10:00-13:30 ч. и от 15:00-18:30 ч.

Събота от 10:00-16:00 ч.

Неделя – Почивен ден