6-те най – често задавани въпроси в онлайн магазина www.studio79.bg

6-те най – често задавани въпроси в онлайн магазина www.studio79.bg

 

  1. Ширината на плата е дадена, колко е дължината?

Отговор: Платовете имат САМО ширина. Какво количество плат ще е необходимо, зависи от размерите на изделието, което ще шиете. Опитът ни показва, че клиентите не могат да изчислят сами метража си, затова служител от Studio ’79, винаги е насреща за помощ. Може да получите консултация на тел. 0896 664749 или да ни пишете на office@studio79.bg

6-te-zadavani-vaprosi-platove-studio79.bg

 

  1. Платовете нямат кодове? Как да обясня за харесаният плат при поръчка по телефона?

Отговор: Платовете в онлайн магазина www.studio79.bg са с ИМЕНА. За нас работата е удоволствие и затова давайки имена на всеки един плат, показваме нашето отношение към стоката, която предлагаме. Много често тези имена се асоциират с даденият десен, а това помага на Вас – клиентите, да се ориентирате в морето от платове. Достатъчно е да цитирате името на плата, за да се ориентира наш консултант. Вариантите на цветове са описани в падащото меню.

 

 

  1. Реални ли са цветовете на платовете в онлайн магазина www.studio79.bg?

Отговор: Всички качени снимки на предлаганите онлайн платове за пердета, завеси и дамаски са най-високо качество и максимално реални до действителните цветове. Много от снимките са предоставени директно от производителите на платове. Но дали ще получите това, което сте поръчали ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН, ЗАВИСИ ОТ НАСТРОЙКИТЕ НА ВАШИТЕ ЕКРАНИ. Ние НЯМА как да знаем, кой – какво вижда на екрана си! Въпреки това, онлайн магазина успешно продава и нашите клиенти рядко остават неудовлетворени.

 

Нашият съвет: Не купувайте платове онлайн, ако търсите точно определен нюанс! Или намерете начин, първо да го видите!

 

  1. Как мога да видя предварително избраният плат?

Отговор: Винаги може да закупите малко парче плат, за да видите реално цветовете и материята. В тези случаи, можем да Ви продадем 0,50 м плат. Минималното количество плат за закупуване е 1 м. Разбира се, в мострената зала на Studio’79 може да видите всички платове за пердета, завеси и дамаски на живо.

Ако все пак не желаете да закупувате метраж, има опция за изпращане на мостри по куриер. В този случай се изиска определена сума за гаранция. Естествено, тя е се възстановява, при връщане на мострите. Всички разходи по доставянето и връщането на мострите са за сметка на клиента.

platove-onlajn-magazin-www.studio79.bg

6-те най – често задавани въпроси в онлайн магазина www.studio79.bg продължава с

  1. Шиете ли?

Отговор: Шием! При направена поръчка, може да отбележите в поле „Пояснение”, че желаете тази услуга. Служител на www.studio79.bg ще се свърже с Вас, за да Ви даде оферта за шев.

Ако искате предварително да знаете, колко ще струват готовите пердета, обадете се на тел./вайбър 0896 664749. Трябва предварително да имате подготвени размерите – дължина на корниза и височина на пердето и избрания плат.

gotovi-perdeta-ot-studio79.bg-shev po porashka na perdeta, zavesi, rimski shtori, pokrivki za masa
Шев по поръчка на пердета, завеси, римски щори; различни дунапренени и декоративни възглавници, покривки за маса и др.- Studio ’79
  1. Нужни са ми 5,80 м плат. Как да ги поръчам?

Отговор: Системата на онлайн магазина www.studio79.bg приема само цели числа за поръчка. В този случай – при правене на поръчката, въвеждате 5 /за 5 м/, а в поле ”Пояснение”  записвате точното нужно количество плат. Бъдете сигурни, че ще го получите. Ако все пак пропуснете уточнението, при прозвъняването от страна на наш консултант, за потвърждение на поръчката, може да кажете Вашия желан метраж.

Важно пояснение: минималното количество за закупуване на плат в онлайн магазина за платове за пердета, завеси и дамаски е 1 м!

6-te-zadavani-vaprosi-platove-studio79.bg      

 

Нашият съвет! Когато харесате плат, МОЛЯ, прочетете цялата информация за него. Има платове, които са налични и с доставка. Всичко е описано! Ако се затруднявате, звънете на тел. 0896 664749.

 

6-те най – често задавани въпроси в онлайн магазина www.studio79.bg ще продължим да събираме Вашите въпроси, за да им дадем отговор!

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

email: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм