fbpx

Новите есенно-зимни колекции платове 2018-2019 г

През новият есенно-зимен сезон на 2018 – 2019 г. се оформят две течения в платовете за завеси, дамаски, шалтета и декорации:

  1. Първите платове са такива, които със материя и структурата „стоплят“ дома.
  2. Вторите – пресъздават лятното настроение.

Кой е Вашият вариант? Зависи от стила Ви на обзавеждане.

Първата колекция платове, която представяме се казва „Топло“

Тази колекция е универсална – подходяща за дамаски, завеси, калъфи за мебели, шалтета, декорации и др. Неочакваните тонални комбинации придават съвременен дух с осезаема топлина, осигурена от меките вълнени прежди. Всички платове са полиестерни, имитиращи вълна. Тази колекция платове определено ще „даде“ топлина през мразовитите дни.

Плат за дамаски, завеси и декорации с десен едро каре Топло

Друг начин да предадем на дома си топла атмосфера е, като го декорираме с десени, които ни напомнят за лятото. Платове с цветни щампи в ярки цветове върху естествени материи е лесен начин да „стоплим“ дома си. Платовете са създадени така, че да могат лесно да се съчетават по цветове, различните десени.

Колекцията „Жизнерадост“

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен кръгове Жизнерадост 

Състои се от платове за завеси, шалтета и декорации, които са в слънчевата палитра. Ръчно изчертани линейни графики, стилизирани цветя и листа, с моменти на фънки мотиви са щампите, върху 100% памук.

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен зиг-заг Жизнерадост         Плат за завеси, шалтета и декорации с десен глухарчета Жизнерадост

Колекция „Пустиня“

се състои от платове за завеси, шалтета и декорации в естествени теми, в акварелни балансирани цветове.

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен овали пустиня Плат за завеси, шалтета и декорации с десен треви Пустиня

Предлагаме и платове, ориентирани за определен тип стаи:

Детски десен „Лами“ https://bit.ly/2sk80Rb за завеси, шалтета и декорации. Подходящ както за момиченца, така и за стаи за момченца.

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен лами

Плат, подходящ за закрита тераса или зимна градина – десен „Цветя в саксии“ https://bit.ly/2RGycDB

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен цветя в саксии

 

Ексклузивната ни колекция „На открито“ е създадена изцяло от жакардови платове, които са подходящи за завеси, дамаски, калъфи за мебели, шалтета, декорации и др.

Плат за завеси, дамаски и декорации с десен цветя На открито  Плат за завеси, дамаски и декорации с десен зиг-заг На открито

 

Както всяка година, в началото на ноември представяме  новите коледни платовете, които допълват магичната атмосфера на най – зимните празници – коледно – новогодишните!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *