Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации

Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации се предлага вече в онлайн магазина www.studio79.bg !

Леснопочистващите платове за дамаски са нова серия платове, които с революционната си формула Stain Free предпазват тъканите надеждно от петна и позволяват да се наслаждавате на дивана си, фотьойла и на всички тапицирани мебели. Благодарение на специалната обработка на повърхността, петната могат да бъдат отстранени много лесно, независимо дали става въпрос за петна от кал или такива от кафе, вино, кетчуп, химикалка и др. Тези платове са създадени, за да направят живота възможно най-лесен, за да ограничат ежедневните взаимодействия с почистващи продукти. От кетчуп и червено вино до кафе и мастило, материите FibreGuard са лесни за почистване.

Леснопочистващите платове са подходящи както за домашни условия, така и за обществени помещения, защото са здрави и износоустойчиви. Дизайнът с едноцветни цветове добавя нотка на семпла елегантност на вашия дом, а структурите на платовете правят десените да не изглеждат скучни.

Нова колекция леснопочистващи платове са в няколко серии:

Колекция “Мекота” се състои от 12 цвята, като структурата на плата е една от най – меките материи, които се предлагали досега. Тази невероятна мекота ще и създаде невероятен комфорт при допир с материята

Разгледай колекция МЕКОТА от тук

Lesnopochistvashti-platove-za-damaski-mekota

Колекция “Букле” е съставена от 8 цвята структурни платове, които повтарят структурата на “буклето” – прежда от вълнени или синтетични влакна, чийто конец е с грапавини, подобни на малки възли или кръгчета.

Разгледай колекция БУКЛЕ от тук

Lesnopochistvashti-platove-za-damaski-bukle

Колекция “Смарт” е следващата колекция, състояща се от 12 цвята с мека структура. Пастелните цветове са подходящи както за всекидневни, така и за детски стаи. Платовете ще подхождат и на всеки стил обзавеждане.

Разгледай колекция СМАРТ от тук

Lresnopochistvashti-platove-za-damaski-i-dekoracii

Колекция “Меланж” – структурни платове с основен цвят и втъкани цветни нишки. 10 основни цвята с меланжирани тонове. Стилът е гарантиран в дома Ви, ако изберете тази колекция!

Разгледай колекция МЕЛАНЖ от тук

lesnopochistvashti platove za damaski i dekoratsii-studio79

Как става почистването на нова колекция леснопочистващи платове

Всички петна могат да бъдат отстранени само с вода, но ако имате по – упорити такива, може да се използва малко количество от стандартен сапун. Добре е да запомните, че незабавното отстраняване на петна ще осигури най – добрия резултат.

  • Отстранете остатъците от петна с ръба на чаената лъжичка, ако има остатъци. За други петна, като от химикал или кафе няма да е необходимо да правите това
  • Нанесете вода върху петното и с помощта на бяла домакинска хартия го разтъркайте. Без кръгови движения, за да не остават остатъци от хартията
  • Ако петното е по – упорито – нанесете още вода върху петното и с помощта на памучна/микрофибърна кърпа го разтъркайте. Изпозвайте сапун за упорити петна. Повторете процеса до пълното отстраняване на петното.
  • Сушене – това е наистина важно! Не използвайте сешоар и не прилагайте топлина върху петното по никакъв начин. Изсушава се на въздух, стайна температура.

Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации Онлайн магазин Студио 79

 

Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации – тъкани, устойчиви на петна, Ви осигуряват най-добрия подарък – спокойствие. Подходящи за семейство и домашни любимци, нашите дамаски са създадени, за да отговорят на нуждите както за жилищно, така и за професионално използване. Стилните, качествени платове и разнообразието от цветове, ще задоволят всеки вкус!

Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации може да видите на живо в мострената ни зала в гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40. На място ще Ви предложим и услугата претапициране на мека мебел, столове, табли за спалня и др. За клиентите извън гр. Варна, може да поръчат платовете през онлайн магазина www.studio79.bg

Ако статията е била полезна за Вас, може да прочетете и “Новата лятна колекция платове за завеси и дамаски в Studio ’79” !

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио 79 във Фейсбук и Инстаграм