Цветът на 2020 година в интериора

Цветът на 2020 година в интериора

Цветовете влияят на настроението и емоционалното състояние, въздействат по своему и създават атмосферата в дадено помещение. Колкото по – близо е до нас цвета, който предпочитаме, толкова по – добре ще се чувстваме в дома си. Независимо дали той е актуален в момента.

Но какви са тенденциите за 2020 година и как може да се впише този цвят в интериора? Може да се окаже, че това е Вашият цвят!

Институтът на Pantone определи тази година той да е класическо синьо

tsvetat-2020-classic-blue

 

За разлика от предходните цветове, синьото е цвят, който лесно ще се впише в интериора. Той успешно би заменил лидера до момента – сивото. Това е цветът на небето и морето. Има успокояващ ефект и създава усещане за спокойствие и сигурност. Този цвят придава дълбочина и прохлада. Колкото е по-тъмно синьото, толкова повече се засилва усещането за безкрайност. Този цвят кара хората да мечтаят.

Цветът на 2020 година в интериора - Studio79

 

Синият цвят излъчват спокойствие и предразполагат към съсредоточаване на мисълта. Внушават представа за безкрайност, по-голяма обемност и въздушност. В интериора те са подходящи особено за слънчеви помещения. Може да го употребявате както за текстила, така и за стени и тавани. Чудесно се съчетават с мебелите от махагон и орех. Този цвят се асоциира с баните, но той успешно се вписва във всяка една стая в дома.

Цветът на 2020 година в интериора - Studio '79

 

Цветът на 2020 година се оказва универсален и за различните стилове на обзавеждане. С него ще декорирате без проблем дома си, независимо от предпочитанията и вкусовете си.

Цветът на 2020 година в интериора
Спалня в ар деко стил
Цветът на 2020 година в интериора
Спалня в романтичен стил

В съчетание със злато или сребро, ще постигнете с лекота класически или бароков стил!

65.00 лв.

Ако все пак Ви допада цветът на 2020 година, но е прекалено силен за Вас, ние съветваме да го използвате като цветни петна.

Цветът на 2020 година в интериора

 

Заповядайте при нас и ние ще създадем Вашето пространство така, както го виждате. Ще съчетаем любимите Ви цветове с подходящите десени и материи. А, ако класическо синьо е Вашият цвят, ще намерим най – добрите платове за Вас! Разполагаме с огромна гама от платове за завеси, дамаски и декорации в този красив цвят, в различни материи и за различните стилове на обзавеждане!

 

Ако статията Ви е харесала може да прочетете и “Как да определим вида пердета в стаята”  , а също и “Основни насоки при декорирането на пердетата във всекидневната/хола”

 

 

Използван снимков материал – apartmenttherapy.com, salonkecantikan.net, ballarddesigns.com, buzzfeed.com