STUDIO ’79 НА 7 ГОДИНИ!

studio79.bg 1

Studio ’79 на 7 години! Години, изпълнени с желание да създаваме и декорираме Вашите домове. Вече в нова мострeна зала с адрес – гр. Варна, ул.”Георги Бенковски” 40, ще продължаваме с декорирането на интериори, като ще помагаме в избора на платове, съчетаването на цветове и предлагане на най – актуалните десени за сезона, от най – реномираните европейски марки. www.studio79.bg е естествено продължение на нашата дейност за клиенти, извън гр. Варна.

Разнообразието в Studio ’79 – наш приоритет

Studio’79 е ориентиран изцяло в продажбата на интериорен текстил и неговото ушиване. С голяма си гама платове за пердета, завеси и дамаски, ще успеем да намерим точния плат за Вашите нужди. Предлагаме платове, както за вътрешния интериор, така и за външния. Платовете са с различни характеристики – водоустойчиви и слънцеустойчиви, негорими, затъмняващи и винаги актуални за сезона. Голямото разнообразие на платове е наш приоритет, за да не ограничаваме Вашите идеи в изпълнението!

Studio '79 na 7 godini

 

За нуждите Ви, ще ушием избраните платове по поръчка, с Вашите размери. Предлагаме шев на всякакъв вид пердета и завеси, шалтета, римски щори, покривки за маса, декоративни и дунапренени възглавници. Продаваме и корнизи, за да закачите ушитите пердета. За клиентите ни от гр. Варна предлагаме и тапициране и претапициране на мека мебел и столове, както и различни покривала за тях.

Студио '79 на 7 години_studio79.bg
Изцяло декорирана спалня

 

Studio ’79 на 7 години!

За 7 години успяхме да се наложим на българският пазар, като марка, която изпълнява ангажиментите си коректно, като набляга на качеството при изпълнението при всяка поръчка. Създадохме контакти с нашите клиенти и те зная, че при нужда, винаги могат да разчитат на нас! С някои от тях създадохме и приятелства, които ще останат и за в бъдеще.

Studio '79 na 7 godini

 

В нашият БЛОГ ще намерите много полезни статии, със съвети и идеи за декориране на дома Ви!

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм