Пердета за спалня – 3 предпочитани комбинации

Пердета за спалня – 3 предпочитани комбинации

В тази статия ще ви представим 3 комбинации за пердета за спалня. Спалнята е мястото, където почиваме и релаксираме. Всеки има своя представа за интериора и как да изглежда. Дали стаята да е в спокойни цветове или с цветни акценти, зависи от темперамента на собствениците. Стилът на спалнята ще определи както мебелировката, така и текстила в нея.

Пердета за спалня

Пердетата в спалнята – те могат да бъдат акцентиращи. Но могат и да се сливат с цялата визия на помещението. Платовете са тези, които ще декорират и ще предадат атмосферата в спалнята. Пердетата на прозорците, шалте на леглото и декоративните възглавници са елементите, които ще създадат Вашата спалня.

3 предпочитани комбинации за пердета за спалня:

1. Едноцветните изчистени платове

За създаване на елегантност в спалнята. В комбинация с ефирно перде, цялата елегантност се завършва. Меките неутрални цветове и естествени материи са определено едни от най – предпочитаните.

Пердета за спалня - Едноцветните изчистени платове

Удължаване на височината на пердетата и мекото им падане по пода е много подходящо за спалнята. Създава лека романтична небрежност и уют.

Пердета за спалня - Едноцветните изчистени платове
снимка: instagram–istome_store

Всички едноцветните платове за пердета, които предлагаме вижте ТУК !

Разгледай всички едноцветни платове!

Блекаутът – платове за пълно затъмнение в стаята

Предпочитана материя за спалното помещение. Пълното затъмнение, която се постига чрез блекаута ще спомогне за пълноценната почивка

Предложения за платове за спалня в Онлайн магазин Studio 79

Доставка 14 дни
С ДОСТАВКА

 

2.Платове в меки цветове и нежни шарки

Искате една отмаряща атмосфера, но чистите платове не са по вкуса Ви? Може да използвате платове с различни шарки. Избирайте такива, в приглушени цветове и нежни шарки. Така ще имате пъстрота, без да е натрапчива и дразни.

Пердета за спалня - Платове в меки цветове и нежни шарки

Платове за завеси, дамаски и декорации от прекрасната колекция “Разцвет” !

3.Смелите комбинации

Тези, които пъстротата и цветовете не дразнят сетивата им дори, когато си почиват. Използвайте готовите колекции платове, които се предлагат на пазара. Те ще помогнат за лесния и правилен избор при съчетанието на шарки и цветове.

Смели комбинации платове за спалня

 

Ако в спалнята сте поставили щори – сложете полупрозрачни пердета на прозорците, за да могат да предадат уют в спалнята. Така щорите ще стоят още по – ефектно!

Според пердетата в спалнята, изберете и шалтето за леглото. Ако искате Вашата спалня да има изискан и хотелски вид, напластете няколко слоя завивки. А правилната подредба на декоративни възглавници ще завърши визията му. Използвайте различни по структура и материи платове за декоративните възглавници!

Платове за спалня - Полупрозрачни пердета
снимка: gurudecor.com

Предложените комбинации за пердета за спалня са практични решения и могат да се прилагат в различен стил обзавеждане. Всички платове онлайн може да разгледате в www.studio79.bg !

Полезна информация

Ако статията Ви е харесала може да прочетете и “Как да определим бюджета за новите пердета при ремонт”

Заповядайте при нас, за да създадем Вашият дом такъв, какъвто си го представяте!

Мострена зала: гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ 40

Телефон: 089 666 4749

Последвайте ни в Facebook

За спалните в Wikipedia