Новите тенденции при платовете за пердета и завеси

НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПЛАТОВЕТЕ ЗА ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ

Новите тенденции при платовете за пердета и завеси са нещо преходно. Те се променят през известен период от време, като остават трайно поне 5 – 6 години.

Новите тенденции при платовете за пердета и завеси преминава плавно от цветните и крещящи шарки и тонове, към изчистените десени. Десени, богати на текстури и класически структури, осъвременени и с ново звучене.

Днешните интериори се декорират в унисон с всекидневието, което е забързано и стресиращо. Домът е мястото за релакс и възстановяване, а атмосферата и дизайна му са ключови за това, така нужно обновяване. Не казваме, че цветните щамповани платове не са актуални вече! Те просто изместват ролята си от основна декорация на прозорците и се ползват, като акценти и допълващи елементи в интериора. А главната роля при платовете за пердета и завеси поемат едноцветните изчистени платове.

Новите тенденции при платовете за пердета и завеси са структурирани платове, с изчистен десен, в основни или пастелни тонове. Освен структурирани, изборът се поделя и от гладките материи. В случая няма правила, а избора е изцяло индивидуален и личен.

novite-tendencii-pri-platovete-za-perdeta-i-zavesi

Изчистената линия се следва както при платовете за пердета, така и при завесите. В комбинация тези две материи създават една прекрасна елегантност в интериора. Материите могат да бъдат лъскави или матирани. Това зависи какъв стил искате да пресъздадете и колко лукс и блясък искате да вкарате в интериора. Съвремието ни изисква една ежедневна атмосфера, с премерен лукс и доза елегантност. Но това разбира се е строго индивидуално и когато декорирате дома си, ще го направите по свои вкус.

Новите тенденции при платовете за пердета и завеси

Новите тенденции при платовете за пердета и завеси:

  • Платове за пердета

  • Платове за завеси

Платове с десен рибя кост Дубай – 12 цвята

59.00 лв.

Колекция едноцветни платове за завеси и шалтета, тъкани с шарка рибя кост

Още

Платове едноцветни за завеси – 18 цвята

29.00 лв.

Подходящи за завеси, шалтета, римски щори, декоративни възглавници, покривки за маса и др.

Още

 

Изборът на цветове също е от значение за дизайнът в интериора. Най – предпочитани са бежовите и сиви нюанси, във всичките им вариации на цветове. Те са и една чудесна основа за създаване на цветните акценти. Те лесно се сменят, като могат да бъдат съобразени според сезона или празник.

novite-tendentsii-pri-platovete-za-perdeta-i-zavesi

 

novite-tendentsii-pri-platovete-za-perdeta-i-zavesi_studio79

 

Ако статията Ви е била полезна, може да прочетете и Как да вземем размери за пердета и 9 реализирани проекта за интериорен текстил !

 

Мострена зала: гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ 40

Телефон: 089 666 4749

 

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм

You Tube