Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет – лято 2019

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет – лято 2019 г. ще пресъздават в дома Ви, истории!

Истории в картини, които ще красят Вашите прозорци или мебели. Съчетанията между флорални щампи и геометрични десени, по традиция ще присъстват и сега. Някои колекции ще са в допълнение от ефирни материи за пердета или бродирани десени, за разкош, стил и елегантност в дома.

Колекция “Малибу”

Тропическа феерия на десени, печатани върху 100%-ов памучен текстил в слънчеви цветове. Завладяват Ви листа гинко билоба и евкалипт, папрати и много лятно тропическо настроение.

Платовете от колекция Малибу са подходящи за завеси, шалтета и различни декорации. Цялата колекция може да разгледате ТУК !

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

Колекция “Лято”

Импресионизмът от галериите се пренася във Вашия дом, по един приятен начин. Ръчно изрисувани десени – пъстри цветя и геометрия, в актуалните пастелни тонове, върху естествени материи. От цялата колекция, която е вдъхновена от картините на Клод Моне, “лъха” на лято.

В колекцията има и платове за пердетаполупрозрачни материи с лен, които допълват прекрасно цялата тази комбинация, като цветовете са съчетани в хармония.

Цялата колекция платове за пердета и завеси може да разгледате ТУК !

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79      

Колекция “Бохемия”

Стилна и еклектична, колекция Бохемия е изцяло неутрална, с леки лъскави оттенъци. Съчетанията от флорални и геометрични форми присъства и тук. Цветовете са меки и приглушени. Тази колекция е за тези, които обичат класическия стил, но с едно съвременно звучене. Платовете са подходящи за завеси, дамаски и декорации.

Цялата колекция платове за завеси и дамаски може да разгледате ТУК !

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79  Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

 

Колекция “Възхищение”

Тази колекция сама по себе си буди истинско възхищение. Комбинация от дигитални отпечатъци, жакардови тъкани и бродирани материи създават уникалност на помещението не само с различните си структури, а и с цветовите комбинации. Те са едни от най – сполучливите цветови съчетания, които се доказаха във времето. Оранжево и синьо, горчица и сиво, синьо и зелено, лилаво и зелено – се допълват напълно.

Цялата колекция може да разгледате ТУК !

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

 

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет – лято 2019 имаме и при кухненските десени. Върху жакардови материи се срещат тенджери и черпаци, плодове и зеленчуци. Принципно, в това помещение се използва по-малко текстил. Но римска щора, декоративна драперия или дунапренена възглавница чудесно биха подчертали интериора. Ако няма пък къде да ги вмъкнете, направете просто покривка за масата.

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

Десен “кухненски – жакард”

 

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет – лято 2019 има и при платовете за пердета. В новите десени присъства много дантела, което ще предаде на помещението много класически вид. Ако искате то да остане леко и ефирно, за да му подхожда на лятото, предлагаме изкуствени материи, които идеално имитират естествените памук и лен, но на много по-добра цена.

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет - лято 2019 - STUDIO '79

 

 

Новите колекции платове за завеси и дамаски пролет – лято 2019  ще намерите както в онлайн магазина www.studio79.bg, така и в мострената зала на Studio ’79. Там ще намерите и още много други колекции платове с различни структури и предназначения. Ще Ви помогнем в избора на платовете и ще ги ушием, според Вашите размери.

 

Заповядайте при нас, за да създадем Вашият дом такъв, какъвто си го представяте!

Ако статията Ви е харесала прочетете и за Интериорни тенденции 2019 г при неутрални цветове – пастелните тонове

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

 

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм

Прочетете повече за Интериoра в Wikipedia тук