Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година

Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година са вече в продажба

Дали имате нужда от платове за пердета, завеси или дамаска, вярваме, че новите попълнения ще намерят приложение във Вашия дом!

Новите колекции платове за пердета за 2022 година

Пердетата за онзи детайл на прозорците, който създават неповторим уют в интериора. Самостоятелни или в комбинация със завеси – избора е личен! Но със сигурност имат място в интериора.

Новите платове за пердета са при пердета за детската стая. Те са най – подходящи за детски стаи в бебешка възраст и за деца до 12 г. Различни по дизайн и тематики, тези платове ще създават приказни интериори. Анимационни герои, феи или с животинки, тези десени ще пресъздадат атмосфера, която е любима и най – близка на детето.

Платове за пердета - "Пеперудени момичета"  Novite platove za perdeta detski deseni - Studio '79

Ако искате да придадете малко блясък във всекидневната, хола или спалнята, може да го постигнете с най – новите ефирни бляскави платове

Новите платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година - Studio '79

 

Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски за 2022 година при завесите

Завесите са декорацията, която ще уедини дома Ви, през тъмната част на деня. При платовете за завеси има нови попълнения , в почти всяка една категория.

Първо Ви представяме новите платове за завеси при детските десени. Те са много подходящи за бебешки и детски стаи.

 

Нови платове за завеси има и при флоралните десени. Любимите цветя ще огряват интериора и ще го превръщат в една приказна градина – оазис на спокойствие и почивка.

Новите платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година- Studio '79
Щамповани флорални платове за завеси
Novite platove za zavesi 2022 godina - studio '79
Флорални щамповани платове за завеси, римски щори и декорации

Ако харесвате ретро стилa, най – новата колекция платове за завеси и дамаски при ретро платовете  за 2022 година е “Мемфис”.

Голямото разнообразие на десените в 6 цветови гами, ще спомогне да съчетавате лесно платовете помежду им, за да се получи цялостен декор в интериора.

Колекция “Мемфис”

Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски за 2022 година при дамаските

Новите попълнения при платовете за дамаски са от серията леснопочистващи десени. Коя домакиня не иска лесно почистване на дивана? Различни по структура и цветовете, тези платове за дамаски стават предпочитани, заради своята практичност, а и домакинята ще има повече време за почивка и приятни занимания.

Новите платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година - Studio79
Стилни изчистени платове за дамаски с леснопочистваща повърхност

Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски 2022 година се предлагат както в нашата мострена зала, така и в онлайн магазина за платове за пердета, завеси и дамаскиwww.studio79.bg

 

Ако статията Ви е харесала, за още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм