Новите колекции платове за завеси и дамаски есен – зима 2020/2021 г.

Novite-kolekcii-platove-zavesi-damaski-2020-2021

Новите колекции платове за завеси и дамаски есен-зима 2020/2021 г. вече са при нас! Колекциите може да разгледате както в мострената ни зала в гр. Варна, така и в онлайн магазина ни www.studio79.bg !

През дългите студени дни ще прекарваме повече време в дома си, затова нека го декорираме така, че да е нашето място на топлина, уют и отмора. Може времето навън да е мразовито, но не позволявайте на дома Ви да го отразява!

С дизайни, повлияни от тропическата зеленина на Хавай, новата колекция “Мауи” Ви “потапя” в спокойния живот на острова. Топли и студени тюркоазени нюанси в комбинация с нежно розово и горчица са основните цветови гами в платовете. Мотивите от бамбук, буйна зелените и мащабни листа върху 100% памучни материи ще снеме стреса от ежедневния живот и осигури комфорт от външния свят.

Разгледай Колекция Мауи

 

Kolekcii-platove-za-zavesi-Maui

Ако класиката е Вашият стил на обзавеждане, новите “Пепит” платове за дамаски са следващото предложение. Структурни платове в класически шарки върху материи, имитиращи вълнени, топлината в дома е гарантирана. Платовете са много подходящи както за тапициране и претапициране на основни мебели, така и за декорации в дома. Няколко пепит декоративни възглавници върху едноцветния диван ще допълнят прекрасно интериора.

Разгледай Плат за дамаски Пепит

Novi-platove-damaski

Новите колекции платове за завеси и дамаски есен – зима 2020/2021 г.

Следващата колекция платове за дамаски и декорации представя готови решения за комбиниране на десени. Класически шарки върху меки на допир кадифени платове – това е колекция “КАРИЗМА” ! Колекцията е представена във всички основни цветове.

Разгледай колекция Каризма

Novite-platove-za-zavesi-i-damaski-esen-zima-2020-2021

И в средата на сезон настъпват най – магичните празници – Коледа и Нова година!

Новите колекции платове за завеси и дамаски есен-зима 2020/2021 г. представят нови коледни платове!

За една по – различна празнична атмосфера, тази година новите коледни платове са вдъхновена от скандинавския стил. Придавайки съвременен обрат на традиционнита маса, празничните десени, предлагат графична интерпретация на хижи, елхи и зимна ски сцена. Изработени от 100% памук, коледните платове се предлагат в практични изчистени PVC покрития. Норвежки Noel за всеки, който иска да замени традиционната.

Покривки за маса, различни карета и тишлайфери, декоративни възглавници, а защо не и завеси! Каквото и да изберете за декорация на празника ще внесе невероятно празнично настроение!

Koledni-platove-za-zavesi-i-pokrivki

koledni-platove-za-pokrivki

Всички коледни десени може да разгледате тук !

 

Новите колекции платове за завеси и дамаски есен-зима 2020/2021 г. определено ще внесат онази частица топлина, която е необходима на дома през дългите мразовити дни!

Ако статията Ви е харесала може да прочетете “Нова колекция леснопочистващи платове за дамаски и декорации” !

Ако статията Ви е харесала, за още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

За връзка с нас:

Мострена зала – гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40

тел./вайбър : 0896 664749

имейл: office@studio79.bg

www.studio79.bg

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм