Летни текстилни предложения за Вашият дом

Летни текстилни предложения за Вашият дом! Ще Ви покажем нашите платове за завеси и дамаски и как да пресъздадете с тях, летен интериор в дома!

Когато става въпрос за декорирането на дома с лятна настроение, нищо не може да го опише по-добре от плажния стил. С някои малки корекции този дизайн е подходящ целогодишно. Изберете за основа светъл чист цвят и пресъздайте морското усещане, посредством декорации. За летните интериори използвайте цветове, като бяло, бежово, охра /пясъчни/, всички нюанси на синьото, тюркоазени, корал. Материалите са светло дърво, по възможност грубо обработено, плетени кошове, огледала, различни дребни фигурки, картини. Всичко, което създава въздушност и лекота в интериора!

Първото ни предложение

Колекция “Средиземно море” ! С дигиталният си щампи, тези десени създават невероятно морско усещане в интериора. Силните цветове и пъстри щампи често не се харесват, като основна декорация от собствениците. Използвайте тези платове за декоративните елементи!

morski-platove-za-zavesi-i-damaski

platove-za-zavesi-i-damaski-morski
Хотел Rui Papayas – Испания
morski-platove-za-zavesi-i-damaski-1
Хотел Altafulla Mar – Испания

Второто предложение за лятна декорация

Цветята! Флоралните мотиви върху платове за завеси, дамаски и декорации създават прекрасно лятното настроение през всички сезони. Тези платове могат да се използват за декорация на прозорците или за дамаска на дивана или фотьойлите.

Цветята – лятно настроение през цялата година

Своят избор за платове за завеси на цветя може да направите тук

Летни текстилни предложения за Вашият дом – трето

Светлите цветове гами и естествени материали създават чувството за чистота, лекота и безгрижност в помещението! Тези комбинации са и нашето следващо предложение!

Летни предложения за завеси Studio79
Какво по-лятно усещане от щампованите платове с морски мотиви

letni-interiorni-predlojenya-zavesi-studio-79

Цялата ни колекция платове с морски десени може да разгледате тук !

 

Летни текстилни предложения за Вашият дом! Дали ще изберете платове с морски мотиви, като основна декорация в дома Ви или те ще са само акценти в декорацията, избора е Ваш! Което и да изберете, за морската Ви декорация, със сигурност ще създаде истинско лятно настроение в дома Ви!

 

Всички платове може да разгледате в мострената ни зала в гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” 40 /до Ботевата градинка/.

Телефон: 089 666 4749

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за завеси, дамаски и пердета, може да четете от нашия БЛОГ

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио 79 във Фейсбук и Инстаграм