Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт

Плат за завеси, шалтета и декорации с десен кръгове Жизнерадост

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт?

Сигурни сме, че този въпрос вълнува всеки!

Човек се променя през целият си живот. Променят го различни житейски събития, хора и ситуации, съпътстващи го през живота му. Нашият дом е отражение на самите нас и е нормално да искаме да се променя, заедно с нас. Но как да създадем дома си така, че той лесно и бързо да се променя, без драстични и дълги ремонти? Сега ще разберете!

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт? Най-лесната и осезаема промяна се постига чрез смяната на текстила в интериора. Нови завеси и пердета, калъфите на дивана или шалтета на спалнята, нови декоративните възглавници, според сезона или наближаващия празник – всичко това може да промени интериора до неузнаваемост.

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт - STUDIO '79Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт - STUDIO '79

Как лесно да променяме дома си и кои елементи се променят лесно:

Лесно се променят:

  • Пердета и завеси
  • дамаски – калъфи за столове и дивани
  • шалтета за легло, покривки за маси, декоративни възглавници
  • килим
  • осветителни тела
  • декоративни елементи – вази, статуетки, картини…

Трудоемки, без основен ремонт:

  • врати
  • дограма
  • стени и подове
  • основни мебели

За промяната на стените – пребоядисване, нова мазилка или тапети, е спорен въпроса – за едни това е бърз и лесен процес, за други – затормозяващо. Но, ако сте от първите, ефектът на промяна ще е още по – добър.

Как лесно да променяме дома си с пребоядисването на стените!

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт
Преди
Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт
След снимки: homestoriesatoz.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трябва да знаете, че интериорната промяна се постига бързо само, ако имате една неутрална основа на помещението – врати, подове, стени. Или всичко, което е постоянно в едно жилище. Само трябва да създадете на помещението една неутрална основа – в екрю, бежово, бяло, сиво, много светли нюанси на кафявото и оттам нататък може да променяте дома си, колкото пъти искате, в каквито цветове желаете и с различни десени – цветя, геометрия, чисти цветове.

Обновена спалня

promyana-na-spalnya1      промяна-на-спальня

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт?

Ако сте привърженици на цветните принтове и на цветовете в интериора, знайте, че в Studio ’79 ще намерите много такива платове за завеси, пердета, дамаски, шалтета, декоративни възглавници. Разполагаме с платове за всеки стил обзавеждане, естествени и смесени материи, както и десени за всички сезони и за различните празници – Коледа и Великден.

kak-dapromenyame-doma-si-bez-osnoven-remont-studio79

Как лесно да променяме дома си с малко усилие!

Ако всичко досега Ви се струва сложно и времеотнемащо, просто сменете декорацията в дома. Сложете декоративни възглавници на дивана, според сезона. Греещи слънчогледи и уханни лавандули лятото, падащи снежинки през зимата и сладки джуджета по Коледа. Купете нова ваза и сложете любимите си цветя в нея. Сменете покривката на масата, прибавете и допълнителни елементи, като подложки. Килимите също могат да бъдат съобразени, според сезона. Пухкави меки и потъващи за зимата и леснопочистващи, без косъм за лятото.

kak-lesno-da-promenyame-doma-si-www.studio79.bg

Как лесно да променяме дома си, без да правим основен ремонт –  не е трудно! Но, ако все пак не се справяте сами, заповядайте при нас за съвет!

За още идеи за Вашият интериор и избор на платове за пердета, завеси и дамаски, може да четете от нашия БЛОГ

В продължение на “Как лесно да променяме дома си” Ви препоръчваме и  “Как да определим вида пердета в стаята”

 

За връзка с нас:

Мострена зала: гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ 40

Телефон: 089 666 4749

 

Полезни връзки

Последвайте Онлайн магазин за платове Студио ’79 във Фейсбук и Инстаграм

You Tube